Over mij

Even voorstellen.
Mijn naam is Heleen van de Lagemaat.

Handwerken is al van jongs af aan mijn hobby. Met een moeder die altijd zat te breien of kleding naaide is me dat met de paplepel ingegoten. Dus toen we kinderen kregen was ook voor mij het zelf breien en naaien van hun kleding vanzelfsprekend.
In de loop van de jaren heb ik me vooral in het breien verder ontwikkeld. Truien, vesten, omslagdoeken, sokken, ze vliegen in alle soorten en maten van mijn pennen. Geen standaard werk, maar vooral creative knitting. Ik haal patronen uit diverse landen en ik verdiep me daarbij ook in andere en nieuwe breitechnieken en ontwerp eigen patronen.
Ik brei veel met de hand, maar op de zolder in mijn huis staan ook een aantal breimachines. Daarop kan ik mijn creativiteit nog verder uitleven. Het breien en het me steeds meer verdiepen in nieuwe mogelijkheden en technieken is en blijft mijn passie!
Naast al mijn vrije tijd die ik hier in steek heb ik een deeltijdbaan als neonatologieverpleegkundige in het ziekenhuis, vooral in de nachtdienst.

Bij de garens die ik in deze webshop verkoop kies ik uitsluitend voor kwaliteit. En vanuit mijn kennis en ervaring mag u daarbij rekenen op goed en kosteloos advies. Ook vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen via workshops en cursussen.

Eigen atelier

In de tuin bij mijn woning heb ik een eigen atelier. Alle garens en accessoires die in de webshop staan kunt u daar zien en voelen en uw eigen favoriete kleurcombinaties samenstellen. Ik geef u daarbij graag advies. Het atelier is ook ingericht voor het geven van workshops. 

Mij volgen?

U kunt mij volgen op Facebook en/of op Instagram.