Over mij

Even voorstellen.
Mijn naam is Heleen van de Lagemaat.

Mijn Passie.
Breien en het steeds weer zoeken naar nieuwe technieken en patronen is al van jongs af aan mijn grote passie! Ik durf dan ook wel te zeggen dat ik daar veel kennis en ervaring mee heb opgebouwd. Ik gebruik alleen garens met kwaliteit, geen acryl of synthetische garens. Niet alleen is het resultaat dan veel mooier, maar je hebt er ook jaren plezier van. En ook het milieu wordt daarbij niet uit het oog verloren.

De webshop.
Enkele jaren geleden heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ben begonnen met de webshop Heleen Design. Het assortiment is inmiddels al flink uitgebreid, met vele gerenommeerde merken. Maar ik kies bewust niet alleen voor meer van hetzelfde, wat al overal te koop is. Ik zoek ook onbekendere garens, die test ik uit en als ze aan de kwaliteitsverwachtingen voldoen komen die ook in de webshop.
Ik brei vele modellen, zodat ik ook kan laten zien hoe een patroon er in een bepaald soort garen uit ziet.

‘Voor uitgebreid advies en uitstekende service’.
Dat is niet voor niets de slogan van mijn bedrijf. Kwaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel. Duidelijke, complete informatie op de website, snel reageren op vragen, goede communicatie over bestellingen, netjes verpakken, enz. En is er toch iets, laat het me weten, dan lossen we dat samen op.
Vanuit mijn kennis en ervaring kan ik u goed adviseren over welk garen geschikt is voor uw project, hoeveel u nodig hebt, kleuren kiezen enz. Maar ook daarna, als u er met breien niet uitkomt kunt u bij mij terecht. En als er meer voor nodig is om het onder de knie te krijgen of als u bijzondere technieken wilt leren: ik geef ook workshops in vele breitechnieken.

De ‘winkel’ en het ‘atelier’.
De winkel is in het souterrain van mijn huis. Daar heb ik een grote ruimte waar alle garens, boeken, naalden en accessoires zijn uitgestald. U kunt daar de garens zien en voelen en uw eigen favoriete kleurcombinaties voor uw brei- of haakproject samenstellen. Ik geef u daarbij graag advies. U bent geheel vrijblijvend van harte welkom tijdens de openingstijden maar ook op afspraak. Bel (0614386078) of mail dan even om af te spreken.

In mijn achtertuin staat een vrijstaand gebouwtje, het “atelier”. Dit is geheel ingericht voor het geven van workshops. Met voldoende ruimte om als dat nodig is ook ‘op afstand van elkaar’ te kunnen zitten.

Ik sta ook op diverse brei- en handwerkbeurzen. Ook daar zie ik u graag.

Mij volgen?

U kunt mij volgen op Facebook en/of op Instagram.